Ribs voor gasten, coaches, comite en nog veel meer

Een RIB (Ridgid inflatable boat) is snel, stabiel en zeer geschikt voor zwaar werk bij lastige weersomstandigheden. (te vergelijken met de 4 x 4, maar dan op het water)
Heeft u een Rib nodig om uw evenement te begeleiden?
Wij bieden u niet alleen passend materiaal, maar ook onze ervaring en begeleiding.

Wij laten u delen in onze ruime expertise opgebouwd tijdens het jarenlang begeleiden van grote watersportevenementen. Hierdoor zijn wij perfect in staat u goed te adviseren welke rib(s) voor uw evenement het meest geschikt is (zijn). Wij zullen u geen te zwaar en/of te veel materiaal, maar zeker ook niet te weinig en/of te licht materiaal aanbieden. Op deze manier helpen wij u goed de balans tussen financiën, veiligheid en efficiëntie te bewaken.

De kleinste telg in onze vloot is een Honwave van 3,50 meter, de grootste een 9 meter Stingray Military. Het gros van de vloot varieert van 5,20 meter tot 7,50 meter en is specifiek ontwikkeld voor het zwaardere werk op het water. Veel overheden, baancomités en events maken gebruik van onze ribs. Alle boten zijn uitgevoerd met marifoon.

Qua prijs doen we niet onder voor onze collega’s. Alleen bij ons huurt u niet alleen de boot, maar krijgt u ook onze samenwerking.
Onze ervaring van de afgelopen 25 jaar ligt op het terrein van safetyboat, Rescue, waterevenementfotografie, training, coaching, experience en beveiliging.

email duco@fdsport.nl